Leveranstid

Vi har som mål att skicka varor som finns i lager på 3 arbetsdagar. Om en vara är slut i vårt lager och måste beställas blir leveranstiden längre. Om din vara är skadad när den levereras är det viktigt att du genast tar kontakt med posten eller transportören. Kontakta även Ängkullens Ryttarbod.

Betalningsalternativ

Förskottsbetalning

När du fått beställningsbekräftelsen betalar du in totalbeloppet på angivet Bankgironummer. Varorna skickas så snart hela beloppet finns oss tillhanda

Swish

Swisha beloppet som du får vid beställningen, då ser vi pengarna samma dag och skickar beställningen direkt.

Öppet köp/Bytesrätt/Rea varor

Ängkullens Ryttarbod tillämpar Distansavtalslagen, där kunden, har rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar efter det att varan är mottagen. Vid utnyttjandet av Öppet köp/Bytesrätt betalar kunden för frakten. Rätten för att åberopa Öppet köp/Bytesrätt förutsätter att varan är oanvänd och kan returneras i originalförpackning inkl. samtliga tillbehör, tillsammans med originalkvitto samt ev garantisedlar. Skulle varan returneras i synbart begagnat skick, förbehåller Ängkullens Ryttarbod sig rätten att göra avdrag på retursumman. 

Reavaror bytes ej.

Reklamationer

Vid skadad eller felaktig produkt ber vi dig som kund att kontakta oss.

Mail: ryttarboden@gmail.comTfn: 0736-407094

Kontakta oss innan eventuella returer, vi löser inte ut några paket utan överenskommelse på förhand.

Varan skall skickas tillbaka, i sin helhet och ursprungligt skick, i dess originalförpackning inkl. samtliga tillbehör, tillsammans med originalkvitto. Bifoga namn, fullständig adress samt en reklamationsbeskrivning. Eventuell returfrakt regleras mellan dig och Ängkullens Ryttarbod i efterhand.

Reklamationsrätten täcker endast ursprungliga fel, med andra ord fel som fanns i varan vid leverans. Detta gäller synliga fel och inte fel som har orsakats av kunden själv. Skulle felet på varan omfattas av garantin, skickas varan till respektive leverantör som granskar varan. Bedöms felet vara ett fabrikationsfel görs en överenskommelse mellan dig och Ängkullens Ryttarbod om en ersättningsvara skall skickas till dig. I händelse att felet på varan ej klassas som en reklamation, står du (köparen), för frakten tur och retur.

Köpeavtal

Du måste vara minst 18 år för att beställa varor.

Outlösta paket

Outlösta paket och försändelser debiteras med den faktiska fraktkostnaden samt en hanteringsavgift på 300 kronor.

Reservationer

Ängkullens Ryttarbod förbehåller sig för tryckfel, fel i information, samt fel i specifikation, på samtliga i vårt sortiment förekommande produkter. Vi reserverar oss för förändringar vilka kan få till följd att leverans kan komma att ske tidigare såväl som senare än beräknat.

Vi reserverar oss för ändringar i priser till följd av stora prisavvikelser från leverantörer, felskrivningar eller andra fel som ligger utan för vår kontroll. Vid eventuell tvist följer Ängkullens Ryttarbod alltid ARN:s rekommendationer.

Övrig information 

Text och bilder på angkullensryttarbod.se får ej laddas ner till enskild eller offentlig dator för privat eller kommersiellt bruk utan tillstånd från Ängkullens Ryttarbod.